Naturfotografi til illustrationer og udstillinger

Som fotograf er jeg optaget af vores naturlige omgivelser som rum for sansninger. Jeg søger ofte det motivløse motiv, dvs. udsnit af virkeligheden uden en bestemt genstand i fokus men med en høj grad af natursansning. Jeg er inspireret af den japanske haiku-digtning, der i en kort og enkel form består af sansninger, som læseren eller beskueren kan gå ind i og forholde sig til. Det er således ikke billeder der udfordrer, men snarere billeder der opfordrer til tilstedeværelse og giver rum til refleksion.

 

Mine billeder kan købes indrammet i formaterne (omtrentlige rammemål) 50 x 70 cm og 65 x 90 cm monteret i egetræsramme for henholdsvis kr. 6000,- og kr. 8000,- inkl. moms. Kontakt mig pr. mail.

 

Jeg har stået i lære som fotograf hos Bror Bernild, der bl.a. løste mange opgaver for de danske landbrugsorganisationer. I dag er jeg medlem af Fotografforeningen Biofoto, der er et dansk billedarkiv specialiseret i natur og miljø og med særlig vægt på Danmark og Norden. Biofoto er et selvstændigt billedarkiv under billedbureauet Scanpix.

 

Jeg har udstillet i Natur- og Miljøklagenævnets kunstforening og har bidraget til udstillingen Københavnergrønt.